Selecteer een pagina

Gaat je vriendin, zus of nicht trouwen, en moet er een vrijgezellen feest gehouden worden? Super leuk! Er zijn diverse activiteiten te doen als het gaat om een vrijgezellenfeest, zoals een partyboot huren. Natuurlijk kunnen de grappige en opvallende kleding niet ontbreken. Iedereen moet weten dat jullie eraan komen en dat jullie vriendin, zus of nichtje gaat trouwen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Wij nemen een paar leuke activiteiten met je door.

Club VIP

Als het gaat om vrijgezellenfeesten zie je vaak clubs voorbij komen. Dit is natuurlijk super leuk om met elkaar te doen. Nog een keer los gaan, zonder dat je getrouwd bent. Daarvoor kunnen jullie eventueel een hapje eten en mentaal voorbereiden op de wilde avond. Om de avond helemaal luxe te maken, kunnen jullie vervoer worden met een limousine en een een vip tafel huren. 

Gratis foto's van Concert

Partyboot

Is het lekker weer? Huur een partyboot! Hierdoor kan je samen met alle vriendinnen wat leuks doen, zonder andere mensen erbij. Uiteraard moeten er ook spelletjes, hapjes, muziek en niet te vergeten: alcohol aan boord zijn. Heb je alcohol gedronken? pas dan wel op dat je niet uit de boot valt of zeeziek wordt. 

Piemel pimpen

Niet iedereen zal ervan houden, maar piemels pimpen is ook een zeer leuke activiteit om te doen. Iedereen zal het wel kennen: je krijgt een piemel standbeeld die je mag versieren. Dit kan door middel van verf, glitters, stickers, veren en nog veel meer. Uiteraard mag je na afloop, je eigen gepimpte piemel mee naar huis nemen.

Stripper

Huur een stripper! Dit wordt een hele grappige en een onvergetelijke avond. Uiteraard moet dit eventueel wel met de partner overlegd worden of dit mag. Je wilt immers niet dat hier achteraf ruzie om komt. Het ligt er ook aan welk soort stripper je inhuurt. Bereid je dus goed van tevoren voor.